четвртак, 3. фебруар 2011.

Ceca oduševljena Mikom Kostić

Svetlana Ražnatović podržala je Miku Kostić, koja već tri nedelje učestvuje u rijalitiju „Dvor", ali i svoje prijatelje Danijela Pavlovića, Dejana Milićevića i Ivana Ivanovića Đusa!




Najpopularnija srpska folk pevačica oduševljena je svojom mlađom pop koleginicom, za koju smatra da predstavlja budućnost srpske muzike i kojoj želi uspeh na „Dvoru", ali i veliku karijeru.

- Mika me je jako prijatno iznenadila i mislim da je reč o jednoj od najtalentovanijih pevačica ne samo u Srbiji, već i šire - kaže Ceca nacionale, i dodaje: - Na „Dvoru" se nalazi dosta zanimljivih i pozitivnih likova i veoma mi je prijalo druženje sa njima, posebno sa meni dragim ljudima kao što su Danijel, Deki i Đus. Nikada nisam javno isticala favorita, pa neću ni sada, jer to bira narod. Miki u svakom slučaju želim da što duže ostane unutra, jer je divna osoba. Harizmatična je, energična, ima moćan vokal i nadam se da će uspeti da napravi veliku muzičku karijeru - zaključuje Ceca Ražnatović.

Cecina naklonost možda nagoveštava i mogućnost da sa mladom pop pevačicom po završetku „Dvora" snimi i neku zajedničku pesmu, a kako Mika priprema album za britansko tržište, nije nemoguće da ta pesma bude u r'n'b maniru i na engleskom jeziku.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара:

Постави коментар