четвртак, 17. фебруар 2011.

Mitar Mirić skidao Uršku na Dvoru

Poznati pevač Mitar Mirić dvorane je sačekao u kući za seljane i oduševio ih pesmom "Ne može nam niko ništa", posle nekoliko pića prvo se "igrao" sa Urškom na stolu, a onda je nasrnuo na Nemanju.




Stojan je sinoć proslavljao svoj rođendan na Dvoru. U ime toga Dvoranima su u goste došli Džej Ramadanovski i Mitar Mirić. Prvo je nastupio Džej. Pošto je Džej prepustio mikrofon Maji, većina seljana je napustila Dvor.

Za vreme Džejevog nastupa, kralja i kraljicu, koji su otišli da se odmore u svoje odaje, nekoliko seljana je zaključalo.

Po završetku nastupa Džeja, seljani su otišli u kuću za seljane gde ih je sačekao Mitar Mirić. Bili su oduševljeni njegovim dolaskom i odmah su počeli da se vesele. Prva pesma koju je Mitar zapevao bila je "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine", a onda su nastavili da nižu hitove narodne muzike.

Tokom žurke, posle nekoliko pića, Mitar je prvo igrao sa Urškom na stolu, a onda se i "igrao" sa Urškom. To nije dugo trajalo, pa je prešao u spavaću sobu gde je pevao sa Đusem i Nemanjom. Kasnije je, bez razloga, nasrnuo na Nemanju pa je obezbeđenje reagovalo i izvelo ga napolje.

- Možda sam ja malo preterao, ali kako drugačije da napravimo šou?! - pita se Mitar Mirić u izjavi za Pulsonlne.rs i nastavlja:

- Treba narodu malo zabave.. Nemam šta drugo da kažem... Kako napraviti šou, nego ako se zezaš, dobro, možda sam ja malo preterao i... - ostao je nedorečen Mitar.

A čulo se iz telefonskog razgovora da mu je malo neprijatno, jer ipak, inače, nije bio toliko izložen medijima i nije imao toliko skandala do sada.



Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара:

Постави коментар