понедељак, 14. фебруар 2011.

Miloš Bojanić uneo pometnju na Dvor

Kao što je produkcija i predvidela, ulazak pobednika druge farme Miloša Bojanića uzrokovao je svađe i vređanja. Njegova netrpeljivost prema Firčiju, i obrnuto, nije ni malo splasla, iako su prošli meseci od poslenjeg susreta ili “prepucavanja” preko medija. Dvor sve više liči na farmu!





A sličan šou nastavio je i Boki 13. Svoju netrpeljivost prema Maji Nikolić, makedonski šoumen nije krio ni jednog trenutka. Čim je ušao na Dvor, Boki je počeo svoj šou. Najpre je išao u kraljevske odaje bez dozvole, pa mu je produkcija izrekla opomenu, a onda je u sred svađe Miloša Bojanića, Dragane Tripić, Firčija i Bebi Dol,ustao, popeo se na sto i došao do kraljice. Iako ga je upozoravala da se skloni, Boki 13 je tvrdoglavo nastavio da se okreće oko nje i da pokušava da joj sedne u krilo.

Kraljica Maja je tada ustala sa svog prestola, a Boki je zaseo. Doduše otao je kratko pore kralja Bojanića. U međuvremenu je Firči, uz doviđenja i hvala, dodao: “Majmunice kraljice i majmune kralju, na... na k... i otišao u kuću seljana”. Ipak fanfare su ga vratile za sto. Kraljica je predložila da se oformi tamnica za sve one koji otimaju i vređaju, a samo glasanje bilo je obojeno uvredama i psovkama koje su međusobno razmenili Miloš Bojanić i Firči, potom Dragana Tripić i Miloš Bojanić, a Firči nije ostajao dužan ni Maji.

Povod za kraljičinu ideju da oformi tamnicu je taj što joj je, kako je rekla Firči iz ruku oteo zlatnike.
- Za dukate ćeš se fukati kao i do sada! - rekao ej Firči Maji, non-stop prekidajući kralja dok govori.
Pereziću, sedi! – rekao je Miloš Bojanić, ponovo ponavljajući istu prču sa Farme: Da ti nije bivše žene niko ne bi znao za tebe… kako te nije sramota nemaš prebijenee pare zato si I ušao u dvor,imaaš dve ćerke… Na sve to Firči je samo odgovarao: Majmune, majmunčino…
Okršaj Dragane Tripić i Miloša Bojanića takođe je bio prožet uvredam i psovkama, a dok su svađe trajale ostali su ćutali. Posle nekoliko sati, oko 3 izjutra, Krunski Savet je izglasao formiranje tamnice, a kako će sve to izgledati, ostaje da se vidi.
Kada su dvorani napustili sto,kralj i kraljicaa su složno prokomentarisali:
Takva je Srbija… Ovo ti je Srbija u malom!


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара:

Постави коментар