понедељак, 7. фебруар 2011.

Katarina vara Baneta sa frizerom?

Ilija Pečenica je, inače, rođeni brat bivše misice turizma Bosne i Hercegovine, Sonje Pečenice, koja je nakon Kaćinog izlaska sa "Farme" napisala je na svom profile na “Fejsbuku” da je u vezi sa Katarinom Živković.


Katarina Živković, Ilija Pečenica


Naravno, svim korisnicima “Fejsbuka” je poznato da niko nikoga ne može odabrati za bilo kakvu vrstu vezu, ukoliko i druga strana ne prihvati taj zahtev.

S obzirom na to da smo znali da su njih dve više od tri godine nerazdvojne prijateljice, da poslednje dve godine dele podstanarsku sobu u Beogradu i da su poslednje dane pred Kaćin ulazak na Farmu provele brčkajući se po budvanskim plažama – kontaktirali smo Sonju i zamolili je da nam kaže nešto više o njihovom prijateljstvu ili vezi, ukoliko veza postoji.

Uvek pričljiva, misica nam je odmah počela govoriti da je još uvek pod utiscima sa njihovog zajedničkog letovanja u Budvi, gde su se družile i provodile kao nikada pre u životu. Uživale su, kako nam je rekla, ne osvrćući se na svet oko njih jer su htele da bar malo nadoknade vreme koje neće provesti zajedno (!?), pošto je Kaću čekao ulazak na Farmu.

Inače, Sonja i Katarina su se upoznale sasvim slučajno u jednom kozmetičkom salonu, gde su uvek imale termin u isto vreme. Jednu godinu su se družile izlazeći zajedno po beogradskim klubovima i kafićima, a onda su rešile da se ne razdvajaju i tako su postale cimerke koje se nikada nisu posvađale niti došle u sukob mišljenja oko bilo čega.

Na naše pitanje zašto je na svom profilu na “Fejsbuku” napisala da je u vezi sa Katarinom, Sonja je odgovorila da je tu želju prva izrazila Katarina, te da je to ona sa zadovoljstvom prihvatila...

Hmmm, e sad ko sve u ovoj priči "radi i na struju i na baterije" vi prosudite sami - Kaća, Bane, Ilija ili Sonja...


Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Нема коментара:

Постави коментар