уторак, 15. фебруар 2011.

Ćemo i Bojanić se posvađali

Posle svađe sa Bojanićem, Ćemo izgubio svest, srušio se, a onda je odvežen u Hitnu pomoć! Maja Nikolić pričala da je dobio epileptični napad zbog mržnje!




Pevaču Amelu Ćemani Ćemi pozlilo je na Dvoru posle svađe sa Milošem Bojanićem, on se srušio, ostali učesnici su se skupili oko njega... i to je sve što smo videli. Ali, posle su ostali prepričavali šta se dogodilo, pa se može naslutiti da Ćemo nije mogao da podnese svađu sa Bojanićem.

U trenutku kada su ukućani koji su ugledali Ćema u nesvesti na krevetu skočili da mu pomažu, produkcija se odlučila da ostavi uključene samo kamere koje su snimale Miloša Bojanić i Maju Nikolić. Oni su ogovarali, ogovarali i ogovarali, i to najviše baš Ćema, a u jednom trenutku je ušla Lana i rekla im šta se dogodilo! Ni to što je Ćemu ozbiljno pozlilo nije bilo dovoljno Kralju i Kraljici da se obuzdaju, već su sa podsmehom zaključili da je Ćemu pozlilo od - mržnje!

Maja Nikolić je u maniru najveće bezdušnice zaključila da je dobio epileptični napad od mržnje!

- Jeste, jeste, epi napad. Videla sam ja to u njegovim očima!

Onda su Miloš i Maja otišli u kuću za seljane, i glumeći zabrinutost počeli da se raspituju šta se desilo, ali su ih svi ignorisali. Vratili su se u svoje odaje i nastavili da ogovaraju čoveka koji se u to vreme možda borio za život! Da je život na Dvoru, u rijalitiju sve samo ne normalan, govori i to što su i svi ostali učesnici nastavili da ćaskaju, neki čak i da pevaju, kao da se ništa nije dogodilo.

Ćemo se posle dva sata vratio na Dvor, ali je odmah otišao u krevet, gde je posle kraćeg razgovora sa Draganom Tripić i zaspao. Rekao je da se dobro oseća posle terapije koju je primio, da mu je pritisak naglo skočio i da mu je zato pozlilo. I, naravno, rekao je da se kaje što je dozvolio da ga Miloš Bojanić toliko isprovocira i da od sada Bojanić neće postojati za njega.

Mnogi su to pokušavali, da vidimo da li će Ćemi uspeti!


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара:

Постави коментар