понедељак, 7. фебруар 2011.

Severina Vučković vodi rijaliti Veliki Brat

Hrvatska pevačica Severina Vučković, koja je već mesec dana u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, trebalo bi da vodi novu sezonu „Velikog brata“, koji će se ove godine prikazivati i u Hrvatskoj, na RTL-u. Njen menadžer demantuje ovu vest!




Prema izvoru Blica, Severinin zadatak će biti da za RTL izveštava o svim dešavanjima iz kuće „Velikog brata“ u Košutnjaku.
- Dogovori sa Severinom se privode kraju, i to je najverovatnije gotova stvar. Njoj se dopala ideja zato što je u pitanju interesantan projekat u kome će imati zanimljivu ulogu. Ostaje samo da uskladi sve svoje obaveze sa projektom i da saradnja počne. „Veliki brat“ je i u Hrvatskoj bio veoma gledan, a RTL važi za jednu od ozbiljnih medijskih kuća.

Severina je već sarađivala sa producentskom kućom „Emotion“ i bila je i te kako zadovoljna, tako da joj uloga voditeljke srpskog „Velikog brata“ odgovara - kaže izvor blizak kući „Emotion“.

Ipak, Severinin menadžer, Tomislav Petrović demantovao je ovu vest.

- Ništa od toga nije istina, od prve od zadnje reči - izjavio je Tomica Petrović za hrvatski sajt 24sata.hr.

- Informaciju ko će da vodi šou još čuvamo - rekla je Ivana Škorić, portparolka „Emotiona”, dodajući da ne može niti da potvrdi niti da demantuje našu informaciju.


Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Нема коментара:

Постави коментар