среда, 9. фебруар 2011.

Milićević psovao napadače Dvora

Kralj i kraljica bezbrižno su večerali zajedno sa "seljanima" kada je počeo napad na Dvor! Topovski udari, dimne bombe, bombe u boji...Ali, Dvor je odbranjen!





Tek što je Dženan Lončarević završio gostovanje na Dvoru i poprilično razdrmao kraljevski par i "seljane" i tek što je završena zakuska, počeo je iznenadni napad na Dvor.

Kanonada topovskih udara, dimnih bombi, ali i obojenih bombi preko zidina Dvora. Nemanja Nikolić je pokazao da osim dobrog glasa ima i nešto viteško u sebi. Goloruk je "nasrnuo" na leteće objekte, čekajući ih na volej, udarajući rukama, sve u nameri da zaštiti kraljicu i kralja. Ali, promenio je boju kože - postao je plav od silnih obojenih bombi kojima je obasut. Ustvari, on je jedini imao dokaz da jeste plave krvi!

Bilo je još hrabrih, poput Vanese, koja je sa štitom u rukama prkosila nepoznatim "osvajačima". I kraljica Nina je htela da pokaže podanicima da će uvek biti ispred njih. U haljini, sa štiklama i krunom na glavi istrčala je na zimu i izazivala napadače, koji nisu prezali od toga da pogode "plavu krv".

To se nije dopalo Dejanu Milićeviću koji je napadačima uputio niz pogrdnih reči: "Šta je, pi***? Gađaš ženu, mamu ti! Siđi dole, dođi ovamo, šta se kriješ, p***?", vikao je iznervirani modni fotograf.


Svi su potom počeli da uzvikuju "osvajačima": "Miševi, miševi", a kada je napad završen složno su zapevali: "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbineeee".

Kraljevstvo je odbranjeno. Za sada...



Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара:

Постави коментар