четвртак, 17. фебруар 2011.

Maja Nikolić: Milićević i Boki 13 su u vezi

Aktuelna kraljica u „Dvoru“ Maja Nikolić menja mišljenje i izjave iz dana u dan, pa je tako samo nedelju dana nakon što je rekla kako zna da Dejan Milićević nije homoseksualac i da je ona spavala sa njim godinu dana u istom krevetu obrnula ploču i otkrila da je fotograf u vezi sa Bokijem 13!




Sve je počelo kada su Nikolićeva i Bojanić pričali o tome koga će da postave za dvorsku ludu ove nedelje. Braćala je predložio da to bude Dejan Milićević, međutim, Maja se tome usprotivila: “ Ne, nemoj njega. On igra duplu igru. Sa nama je dobar, a ovaj Boki mu je dečko. Tako sam barem čula”, rekla je pevačica. Bojanić ju je tu prekinuo, svestan da bi mogla da ima problema zbog takve izjave, ali ona se nije dala omesti: “Pa šta, tako se priča?!” Da Maja stoji iza svega što je rekla, potvrdila je i kasnije tokom sastanka, kada je ušla u svađu sa makedonskim šoumenom. Kada ju je Boki isprozivao, aktuelna kraljica mu je u jednom trenutku odbrusila: “ Pederu jedan!”, viknula je Maja, ali to Jovanovskog nije previše uzbudilo, pa je nastavila da ga proziva. “Moj sin se uplašio kada te je video. Samo su nam falili takvi transvestiti i hermafroditi. Ma hermafroditi su dobri spram tebe. Pogledaj se na šta ličiš”, siktala je Maja, ali nije uspela da dopre do Makedonca sve dok mu nije spomenula majku. Tada je Boki ustao i polio vodom kraljicu zapretivši joj da mu više nikada ne spominje porodicu. Zanimljivo je da tokom čitave svađe, iako je pričala o njihovoj navodnoj vezi, Nikolićeva nije provocirala Milićevića na tu temu, verovatno iz straha od njegove reakcije. Podsećanja radi, kada je prošli put neko spomenuo njegovo seksualno opredeljenje, Milićević je planuo i počeo da viče. “ Pu*ite mi ku*ac svi koji mislite da sam peder!”, urlao je Dejan. Iako se očekivalo da među vladarima teško može doći do krupnijih neslaganja i svađi, ovonedeljna kraljica Maja Nikolić uspela je i da se posvađa sa kraljem Milošem Bojanićem jer nije kaznio Bokija 13. Sve je počelo kada je makedonski šoumen skinuo omalenoj pevačici krunu sa glave i imenovao sebe za kraljicu, zbog čega je morao da reaguje krunski savet, koji je organizovao suđenje šoumenu, koji je na kraju proglašen nevinim. Bojanić je po pravilima igre podržao tu odluku, ali mu je Nikolićeva zamerila što je nije preinačio i počela je da mu prebacuje.
"Miloše, gledaš samo sebe. Egoista si i to je sve što imam da kažem. Ja tebe podržavam u svim tvojim odlukama", odbrusila je Maja Braćali, na šta joj je on uzvratio da je sve to samo igra i da su takve stvari potrebne da bi se izbegla monotonija u rijalitiju.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара:

Постави коментар