уторак, 8. фебруар 2011.

Cukić hvatao Uršku za dupe

Umiljavala se Slovenka i na kraju navela muzičara da joj priđe i đuska s njom. Cukić je prvo uhvatio onako „muški“ za guzu i nije je puštao u toku igre, a onda se okrenuo ka njoj i stao tako da kamera ne snimi šta on radi sa prednje strane, ali se moglo naslutiti da je njegova ruka bila tamo „gde ne treba“.




Ostali dvorani se nisu previše šokirali ovim potezom poznatog muzičara, možda zato što su bili pijani, a možda zato što su navikli da vide Uršku u tom stanju.

Cukić je u toku noći imao još jedan „prljavi ples“, i to sa manekenkom Ninom Vorkapić, što je sigurno najviše zasmetalo Joci Stefanoviću, za koga kažu da je čak plakao, ali se unapred zakamuflirao naočarima kako to ostali ne bi primetili. Podsećanja radi, Urškine sise i zadnjicu su imali prilike da opipaju Ćemo, Joca Stefanović, Deni Boneštaj, MC Stojan, pa sada i Cukić, tako da ostaje da vidimo ko je sledeći.

Kada smo pozvali Dejanovu suprugu Milicu da nam prokomentariše vatreni ples i vaćarenje njenog muža sa Ninom Vorkapić i Urškom, gospođa Cukić nam je u početku rekla da podržava svog supruga, ali je veoma brzo drastično promenila raspoloženje:

- Smatram bezobraznim i neprofesionalnim to što me zovete i još mi tražite da vam pošaljem svoju sliku za novine. Ako se bavite ovim poslom, morate sami sve da saznate. Strašno. Uostalom ja nisam javna ličnost tako da vam sliku ne bih ni dala. Toliko - rekla je nervozna gospođa Cukić.



Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара:

Постави коментар