уторак, 15. фебруар 2011.

Đus i Nina se brčkali u đakuziju

Iako je u nekoliko navrata spominjao da ga kod kuće čeka devojka sa kojom ima lepu dugogodišnju vezu, apstinencija od mesec dana je verovatno učinila svoje, pa je reper Ivan Ivanović Đus iskoristio priliku da se reši napetosti tako što se tokom kupanja u kadi sa Ninom Vorkapić „poigrao“ sa svojim ponosom.

Đus šiljio đoku na Ninu!


Tako su gledaoci rijalitija „Dvor“ mogli u više navrata da vide repera kako tokom kupanja sa manekenkom drži ruku pod vodom, a u jednom trenutku se po pokretima jasno moglo zaključiti kako se igra sa svojim vršnjakom.
- Jao, Nina, lezi, lezi, srce, i ulazi unutra - pričao je Ivanović, a u međuvremenu iskoristio priliku da dodirne manekenkino telo i odveže joj gornji deo kupaćeg. Zanimljivo je da se ona ni u jednom trenutku nije pobunila, čak ni kada su joj umalo ispale grudi zbog takvog njegovog poteza.
- Jao malena... Dobra si ti devojka i simpatična, samo treba da si opuštena sa mnom, tada bi sve bilo do jaja! - govorio je reper dok je imao „publiku“ koja je blenula u njih i zavidela na tome koliko kralj i kraljica uživaju u svojoj vladavini. U jednom trenutku, kamera je zumirala izbočinu na Đusovom kupaćem, na osnovu koje se moglo zaključiti da se prilično uzbudio zbog svega.
- Nina me dira i mazi me - izjavio je reper sa blagim osmehom na licu dok su im ruke bile sakrivene penom, pa se nijem moglo videti šta rade. Potom je još uvek aktuelni kralj molio Vanesu Šokčić da im se pridruži.
- Jao, Vanesa, kad bi ti ušla ovde! Ajde skidaj se i dođi, ajde, bre, šta te briga. Ja ne znam zašto se žene tripuju i ne ulaze ovde - rekao je Ivanović, ali nije uspeo da ubedi pevačicu da im se pridruži da uživaju utroje.
Kupanje vladara trajalo je gotovo dva sata, a zanimljivo je da je većina dvorana došla da ih vidi i pozdravi, i da je iz voajerisanja zapravo jedino izostao Jovan Stefanović, koji sa Ninom ima „poseban“ odnos.


Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Нема коментара:

Постави коментар