среда, 9. фебруар 2011.

Joca plakao zbog bivše devojke

U rijalitiju „Dvor" u utorak uveče došlo je do ozbiljnog napada na Pinkovu palatu, zbog čega se uzdrmalo celo kraljevstvo. Stanovnici velelepne građevine na čelu sa kraljem Ivanom Ivanovićem Đusom i kraljicom Ninom Vorkapić istrčali su napolje da bi odbranili svoj posed.


 


Tom prilikom nekoliko puta u paljbi je bila pogođena kraljica, zbog čeka je reditelj i fotograf Dejan Milićević neočekivano ispljuvao napadača ne znajući da je to delo „krunskog saveta".

- Mamicu vam je*bem, sram vas bilo, gađate sirote žene. Dođite da se obračunate sa mnom - vrištao je Milićević. Za to vreme pevač Nemanja Nikolić puštao je balade kako bi smirio ukućane, međutim to je loše uticalo na njegovog kolegu Jocu Stefanovića. Naime, u trenutku ga je obuzela nostalgija za devojkom sa kojom je raskinuo pred ulazak u rijaliti, pa je počeo da plače. Iako su manekenka Nina Vorkapić i pevačica Mika Kostić pokušale da uteše mladog „grandovca", njemu pomoći nije bilo. On je jecao kao malo dete, što je izazvalo brojne komentare među ostalim ukućanima. S druge strane, rat između pevačice Maje Nikolić i njene ljute protivnice Dragane Šarić - Bebi Dol nastavio se u spavaćoj sobi.

- Opet ne mogu da izbegnem ovu klepetušu. Pogledaj se kakva si gumena, bolje pokrij te ruke i noge, veštičaro - podrugljivo je rekla Bebi, na šta joj je Maja odbrusila:

- E, mučenice jedna, samo se ti šepuri, jer kad se završi rijaliti, i bog će da zaboravi na tebe.



Sve najnovije vesti na sajtu Dvor

Нема коментара:

Постави коментар